Juny eclèctic al Jamboree amb una combinació entre artistes de renom i nou talent

Destaquen Joan Chamorro presentant Koldo Munné feat. Scott Hamilton, el saxofonista Ernesto Aurignac o el Festival Talent del Taller de Músics

Redacció.- El mes de juny al Jamboree ens proposa set recomanacions musicals que composen un ventall ben eclèctic de propostes de qualitat, que combina artistes consolidats amb joves promeses que tot just comencen a volar musicalment. En el primer grup trobem la trobada de Joan Chamorro presentant Koldo Munné (artista forjat a la Sant Andreu Jazz Band) i Scott Hamilton com a artista convidat; el concert d’Ernesto Aurignac -un dels saxofonistes més rellevants del moment- en format de quartet; la visita del trompetista i cantant Bjorn Ingelstam o el duet de músics britànics format per Alex Hitchcock i Ant Law, que ens presentaran el seu àlbum ‘Same Moon in the Same World’. El nou talent vindrà representt per l’actuació de Peanut Butter, formació sorgida del conservatori del Liceu; la Big Band de l’ESEM, amb la direcció del saxofonista i compositor Lluc Casares, presenta el repertori que ha treballat durant tot el curs i, per rubricar el mes, Jamboree acull una de les jornades del Festival Talent del Taller de Músics, en el qual present i avalua els seus estudiants a punt de graduar-se.

Programació completa del mes de juny:

· JOAN CHAMORRO presenta KOLDO MUNNÉ feat. SCOTT HAMILTON
Divendres 2 i dissabte 3 de juny
Sala 1
19 i 20.30h

· FINAL JAM LICEU: PEANUT BUTTER
Dilluns 5 de juny
Sala 1
19h

· ERNESTO AURIGNAC QUARTET
Divendres 9 de juny
Sala 1
19 i 20.30h

· BJORN INGELSTAM QUARTET
Divendres 16 de juny
Sala 1
19 i 20.30h

· JAM FINAL BIG BAND ESEM feat. LLUC CASARES
Dilluns 19 de juny
Sala 1
19h

· ALEX HITCHCOCK & ANT LAW QUARTET
Dissabte 24 de juny
Sala 1
19 i 20.30h

· FESTIVAL TALENT
Dimecres 28 de juny
Sala 1
Burroughs (19h), Niluts & friends (20:30h), Més enllà del swing: una interpretació personal de Bill Stewart i el seu estil (22h)