A.K.A. i Cabaret, guanyadores dels Premis Butaca 2018 celebrats a Sant Cugat

Marta Angelat ha rebut la Butaca Honorífica “Anna Lizaran”

Redacció.- El Teatre-Auditori de Sant Cugat celebra els 25 anys acollint la gran nit del teatre català, amb presència d’autoritats, personalitats socials i tot el pes del sector de les arts escèniques que ahir van celebrar aquesta darrera edició dels premis de teatre.
El modest A.K.A. Also Known As de la Sala Flayhard assoleix les 4 nominacions a les que estava nominat (Petit format, direcció, text i actor) i es consolida com el gran guanyador de la nit dels Butaca. Sopa de pollastre amb ordi, de La Perla 29, premi al Millor muntatge, en uns premis força repartits entre les nominacions i força presència del TNC en les produccions. Cabaret, producció participada per la catalana 3xTr3s, capitalitza tots els premis de gènere musical.
La coproducció A vore, en dansa, i el Rebota, rebota y en tu cara me explota, en Noves dramatúrgies posen en valor la creació contemporània. I Marta Angelat ha rebut l’homenatge i reconeixement de tota la professió en el lliurament de la Butaca Honorífica “Anna Lizaran”.