Koers, grup de pop festiu, presenten el seu segon àlbum That Day

TV3 els va encarregar la "Cançó de l'estiu" de 2019

Redacció.- Els lleidatans Koers publiquen el magnífic That Day, un disc que fa un pas endavant en la seva genuïna fórmula de reggae-pop interpretada amb mestratge pel carismàtic cantant de veu prodigiosa, el català d’origen nigerià Kelly Isaiah. El títol That Day és esperançador. ‘Aquell dia’ (traducció de That Day) fa referència a un dia memorable i inoblidable del passat o del futur. En definitiva, That Day és il·lusió, passió, cultura, igualtat i ritme.
Des que es van formar, Koers han rebut l’estima tant del públic, com dels mitjans -CCMA els va encarregar la “Cançó de l’estiu” de 2019-, com dels músics catalans. Sense anar més lluny, al nou treball hi col·laboren Els Catarres, Lildami i Itaca Band.
Els seus esperats primers avançaments han estat tot un èxit: “Som”, que compta amb un videoclip coral realitzat amb més de 100 vídeos dels seus seguidors, i “Ballarem”, que aquest diumenge 12 d’abril a les 12h protagonitza la campanya #BCNESMOUDINSDECASA, un gran repte esportiu promogut per l’Ajuntament de Barcelona.
Koers podrien haver posposat el llançament del seu esperat That Day, però el seu compromís sagrat amb el públic i la força espiritual de la seva música, els ha fet optar per publicar-lo ara, que és quan més es necessita música positiva.