Kulbik al Palau de la Música Catalana

La companyia guanyadora de Tu sí que vales l'any 2011, oferirà L'espectacle Cube on combina hip hop, mim i poesia

El 9 de juny es representarà L’espectacle de dansa hip hop Cube de la companyia de dansa Kulbik al Palau de la Música Catalana. 
Cube és un espectacle que gira al voltant D’un cub imaginari. Una figura que es transformarà segons les emocions que L’envoltin, i és que Cube, parla de les emocions que ens acompanyen cada dia: la curiositat, L’angoixa, el joc i L’amor, entre D’altres, que conviuen en un treball escènic estudiat fins als més mínims detalls i una coreografia treballada escrupolosament. El resultat és un espectacle variat D’una personalitat única i que combina les tècniques del mim i el hip hop amb poesia.
La companyia Kulbik, dirigida per Kanga Valls passarà la seva prova de foc al Palau de la Música després d’actuar en diversos festivals com el Oreka Festival de Danza Urbana de Vitòria o  el Festival TNT, Terrassa Noves Tendències. 
Kulbik és una companyia formada per un equip de ballarins joves però amb molta experiència tant en L’escenari estatal com internacional. Un grup de dansa urbana fundat L’any 2010 per diversos membres de la Companyia Estilo, dirigida per Kanga Valls i integrada per ballarins D’Andalusia, Catalunya i València i un fenomen a la xarxa amb els vídeos penjats a Youtube que han generat gairebé 740.000 visites. Kulbik va ser també, L’espectacle guanyador de L’edició del 2011 del programa de televisió Tu sí que vales. 
La particularitat de Kulbik és que explora les diferents possibilitats del llenguatge gestual i aposta per la fusió del hip hop amb la música electrònica, el funk, el blues o el jazz, per escenificar a través dels estils més característics del street dance i altres disciplines com el contemporani, el mim i la poesia.