Kvetch ?neures!- de Steven Berkoff arriba a la Sala Muntaner

En L'obra les pulsions no es reprimeixen i els pensaments es converteixen en el discurs essencial

El Centre D’Arts Escèniques de Terrassa (CAET) presenta Kvetch – neures! -, D’Steven Berkoff, produïda pel CAET i Promocions Teatrals Degira S.L. sota la direcció de Pep Pla i amb Rosa Cadafalch, Pep Ferrer, Carme Fortuny i Toni Sevilla.

L’espectacle, que es va estrenar a Barcelona el passat dimecres 17 de febrer, es representarà fins diumenge 14 de març a la Sala Muntaner.

Kvetch és una obra mal intencionada on les pulsions no es reprimeixen i els pensaments es converteixen en el discurs essencial i manifest. Però per això fa falta un interlocutor, un mirall contra el qual puguem llençar els nostres dimonis més íntims i secrets: els seus cinc personatges ho troben en el públic, que serà el receptor còmplice tant del buit discurs quotidià com del febril i potent discurs interior.

El Centre D’Arts Escèniques de Terrassa (CAET) és un centre públic de creació, producció i difusió D’arts escèniques. Com a centre de producció la voluntat del CAET és especialitzar-se en la creació contemporània i donar impuls als nous creadors, tant amb el Festival TNT, com amb les produccions de Fàbrica TNT, un model D’ajut per la creació de nous espectacles originals en les millors condicions.