L'11a edició D’inVICtro aposta pels nous valors de L’escena musical de casa nostra

8 concerts que tindran lloc els dies 14 i 15 de setembre a l'escenari del Teatre Laboratori de L'Institut del Teatre

Petit, Esther Condal, Ferran Palau, Oso, Ocellot, Gran Amant, Guillem Roma & Camping Band Orchestra, Olivemoon són els grups que integren el cartell de L’inVICtro 2012, tots ells representatius de la qualitat i la contínua renovació de L’escena musical de casa nostra.
L’InVICtro és una escena musical independent que té lloc durant la celebració del Mercat de Música Viva de Vic. Organitzat per Bacco Produccions Culturals, aprofita aquest moment de trobada de la indústria musical, per donar a conèixer els nous valors de L’escena musical del nostre país. És un festival arrelat a L’entorn que es caracteritza pels seus concerts de proximitat que permeten un contacte molt directe entre L’artista i el públic i la vivència D’una experiència única.
En les seves anteriors edicions han passat més de 200 grups i formacions. Al llarg de la seva història, grups com Manel, Mazoni, Anna Roig i L’Ombre de ton Chien, El Petit de Cal Eril, Cabo San Roque, Facto Delafé y las Flores Azules, Guillamino, Asstrio, Joan Colomo, Maria Coma, Anímic, Pau Vallvé, Inspira, Joana Serrat i molts D’altres, van tocar en els seus inicis, a L’inVICtro.
La imatge D’aquest any és obra de la il·lustradora Mireia Mirambell, que ha volgut utilitzar, D’una manera simbòlica, la imatge de L’ocell per mostrar la música. És una imatge fràgil i delicada, doncs fràgils i delicats són els inicis de tots els grups. I ara és un moment difícil per les coses fràgils i delicades. Malgrat tot, des de L’inVICtro, pensem que fan falta espais càlids i acollidors per seguir donant a conèixer les noves propostes musicals de casa nostra.
Etiquetes:
, ,