L’ACPG estrena pàgina web

Avui s'estrena la nova plataforma web de L'ACPG, que amb un disseny actual té per objectiu arribar a tots els seus públics

En el any del seu 15è aniversari, L’ACPG encara el futur amb nous projectes i una imatge fresca i renovada.
La seva nova pàgina web és L’inici D’un camí cap a les eines digitals, que serà acompanyat per noves aplicacions per a mòbils i tauletes, entre D’altres projectes. Avui ja es pot visitar la seva nova web (www.acpg.cat) que manté el mateix domini però amb una estètica totalment renovada, on destaquen les imatges i els colors corporatius de L’Associació. A més, la web s’ha fet més accessible, segmentant la navegació per a facilitar que tots els seus públics puguin trobar el seu espai: associats, nous mitjans, anunciants, professionals del sector i D’altres, trobaran seccions especialitzades, pensades exclusivament per a ells.
A més a més, la nova web de L’ACPG fa una forta aposta per la comunicació, les notícies i L’actualitat: els visitants trobaran una secció de notícies totalment renovada, amb informació rellevant i actual del sector, com així també notícies pròpies de L’ACPG i els seus mitjans. Des de la pròpia pàgina també es podrà descarregar la versió PDF interactiu del Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting que edita L’ACPG i que va ja pel seu número 10, amb molt bona acollida entre els mitjans i professionals del sector.