L’Ajuntament de Girona i el Fòrum Gastronòmic signen el conveni de col·laboració

El Fòrum Gastronòmic tindrà lloc del 20 al 23 de febrer de 2011 a L'Auditori Palau de Congressos i Palau de Fires de Girona

L’alcaldessa de Girona, Anna Pagans i els directors de Fòrum Gastronòmic, Pep Palau i Jaume von Arend han signat aquest matí el conveni de col·laboració per a la nova edició del Fòrum Gastronòmic. L’objectiu del mateix és potenciar la gastronomia gironina juntament amb tots els sectors econòmics i socials implicats mitjançant la celebració D’aquest esdeveniment gastronòmic.

El Fòrum es durà a terme del 20 al 23 de febrer de 2011 a L’Auditori Palau de Congressos-Palau de Fires de Girona, i enguany començarà el diumenge ja que el dissabte es volen promoure iniciatives ciutadanes D’activitats vinculades a la gastronomia. Pel que fa a L’espai firal, malgrat la dificultat del moment, els organitzadors són optimistes i estan convençuts que assoliran, almenys, la mateixa ocupació que en L’edició del 2009.

Pep Palau i Jaume von Arend han anunciat que properament faran la presentació als mitjans del programa D’activitats però avui ja han avançat que les línies temàtiques D’enguany són cuina i salut i la gastronomia sostenible ?seguint la proposta iniciada fa uns anys-. A més, han destacat que hi haurà grans novetats, entre elles que les sessions de L’Auditori seran de portes obertes a tots els visitants a la Fira sense que suposi cap cost addicional i que s’instaurarà una nova marca, el Fòrum Empresa, que tractarà temes vinculant aquests dos sectors.

Etiquetes:
, ,