L'Ajuntament de Tordera dóna a conèixer les bases dels premis de Sant Jordi

Les propostes es poden presentar fins el 25 de març

La principal novetat D’enguany és en la modalitat de Recerca Local Salvador Vendrell, que substitueix el premi per una beca de tres mil euros per al millor projecte de recerca local
La Regidoria de Cultura de L’Ajuntament de Tordera (Maresme) ha publicat les bases del concurs literari Premis Sant Jordi 2009. Aquest any els premis presenten una novetat important en la modalitat de Recerca Local, de manera que el Premi Salvador Vendrell es convertirà en la Beca de Recerca Local Salvador Vendrell. Enguany tots els qui vulguin formar part D’aquesta modalitat hauran de presentar un només un projecte del treball de recerca que vulguin realitzar.

En aquest projecte caldrà precisar el tema de L’estudi candidat a ser becat, on hi hauran de constar aspectes com els objectius proposats, la metodologia, les fonts que es consultaran o la bibliografia bàsica que s’utilitzarà. El jurat valorarà les propostes presentades i becarà amb 3000 ? el treball que considerin mereixedor de la beca. El guanyador tindrà un any per desenvolupar el projecte, que es presentarà per Sant Jordi de L’any vinent.

Amb tot, els premis literaris Sant Jordi mantenen les modalitats de poesia i prosa i les categories de les edicions anteriors: Infantil (grup A de 6 a 8 anys i grup B de 9 a 11 anys), Juvenil (grup C de 12 a 14 i grup D de 15 a 18 anys) i Adults (grup E de 19 a 25 anys i grup F a partir de 26 anys). Tots els treballs i també el projecte de Recerca Local candidat a ser becat es podran presentar fins al 25 de març, a les 14 h, a L’Ajuntament de Tordera. El veredicte del jurat es farà públic durant els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi.

Etiquetes:
,