L'associació de galeries d'art contemporani Art Barcelona celebra 20 anys amb vint exposicions

Propostes d'art per gaudir durant aquestes festes

Art Barcelona, l’Associació de Galeries d’Art Contemporani de Barcelona, presenta una actuació conjunta en la qual participaran vint de les seves galeries. Amb el títol general D.D.D. Descobrir, defensar i difondre l’art, que no pretén més que donar a conèixer el treball que fan els galeristes d’Art Barcelona, cada galeria presentarà una exposició pròpia amb la qual commemorarà l’aniversari individualment. El D.D.D. és el criteri que reuneix a les galeries i elconcepte que guia el seu treball. Per aquest motiu s’ha escollit com a lema de l’aniversari.

Amb aquesta iniciativa, Art Barcelona pretén evocar la funció cultural que exerceixen las galeries d’art contemporani a Barcelona, des de fa dècades, com a espais oberts a tots els públics; espais culturals que tenen el constant afany de presentar mostres de nivell internacional, tant d’artistes d’aquí com de fora, assumint els riscos i dificultats que de vegades això comporta. 20 exposicions en 20 galeries per celebrar 20 anys de treball.

A partir del 16 de desembre de 2010 i durant el mes de gener de 2011, cada galeria presenta una proposta personal amb motiu del 20è aniversari d’Art Barcelona. El públic té l’oportunitat d’apropar-se a les 20 galeries participants per descobrir l’obra de 109 artistes a través de l’exhibició d’un total de 134 obres, entre les quals podem trobar pintura, gravats, serigrafies, fotografia, escultura i vídeo.

Les galeries participants en el 20è aniversari son: Alonso Vidal, Àngels Barcelona, Carles Taché, Eude, Ferran Cano, Fidel Balaguer, H2O, Hartmann, Joan Gaspar, Joan Prats, Joan Prats-Artgràfic, Marlborough Barcelona, René Metras, Safia, Senda, Trama, Kowasa Gallery, masART, N2 i Raiña Lupa.

Etiquetes:
,