L’Auditori comença la temporada de Músiques Modernes aquest cap de setmana amb la presentació del nou disc dels Folkincats

La programació està formada per 22 concerts amb una clara voluntat de donar a conèixer la música del país i els joves talents

La programació comença aquest cap de setmana amb la presentació del nou disc de Folkincats, ‘L’aigua no es mou’, en el que s’endinsen amb il·lusió en terrenys musicals desconeguts que permeten descobrir nous camins per la música i la cultura. Un inici de temporada en el que se succeeixen les presentacions de nous treballs que demostren L’excel·lència de la música feta a casa. És el cas de Feliu Ventura, que torna als escenaris per defensar el seu nou disc ‘Música i lletra’; el cantautor valencià Miquel Gil, que presenta ‘Per Marcianes’ amb adaptacions de cançons tradicionals; Guillamino, que ens porta ‘Fang’, la cara més amable de Pau Guillamet a mig camí entre el pop i el soul; o Élena, que presenta el seu sisè disc, ‘D’herois i desastres’, convertits en un renovat quintet.

Una programació que aposta per la gent de casa sense deixar de banda el que es cou al panorama espanyol i internacional amb Oreka TX+Kukai+Amaren Alabak; Argentina, un viatge pel cant flament; José Ignacio Lapido, que presenta ‘De sombras y sueños’; Tommy Emmanuel o la compositora i sitarista Anoushka Shankar. En aquest inici de temporada tampoc podia faltar L’Orquestra Àrab de Barcelona, grup resident de L’Auditori, que presenta nou disc, ‘Libertad’.

Dins del Cicle Contrabaix, destaca el concert del gran compositor i saxofonista Perico Sambeat, que torna a exhibir la seva saviesa musical al capdavant D’un nou projecte que el reuneix amb excepcionals jazzmen de L’escena internacional, Perico Sambeat Quintet.

I per acabar, tanquem trimestre amb Pau Vallvé que presenta el seu últim disc ‘2010’ després D’un any de gira per Catalunya.

Etiquetes:
,