L'enigma, tres coreografies de Montse Colomé, Santiago Sempere i Tomeu Vergés

Es tracta D'un espectacle de dansa a partir de la figura i obra de Víctor Català

El TNC continua apostant per la producció i la innovació en el món de la dansa amb el seu projecte T6-dansa, que arriba al seu tercer any amb una nova proposta: ?L’enigma?, un espectacle de tres coreògrafs consolidats, Montse Colomé, Santiago Sempere i Tomeu Vergés entorn a la figura i de l’obra de Víctor Català. ?L’enigma? es representarà fins al 31 de maig a la Sala Tallers del TNC, de dimecres a divendres a les 20 h, dissabtes a les 21.30 h i diumenges a les 18 h.
Montse Colomé té una trajectòria llarga i variada. Ha col·laborat amb gent com Joan Font o Carles Santos, ha realitzat coreografies de musicals com ?La botiga dels horrors’ o ?Paradís’, entre D’altres, i D’òperes com ?Peter Grime?s o ?La flauta màgica?. També ha participat en les coreografies de grans esdeveniments com els Jocs Olímpics de Barcelona o L’Exposició Universal de Lisboa.

Nascut a Aldaia (València), Santiago Sempere viu a França des de fa trenta anys. És llicenciat en Arts Escèniques per la Universitat de París VIII i compta amb companyia pròpia des del 1984. Ha rebut nombrosos premis internacionals, com el Leonardo da Vinci, el Villa Kujoyama de Kyoto i el de la Fundació Beaumarchais de París.

Tomeu Vergés també resideix a França, on L’any 1992 va crear la seva companyia, Man Drake, amb la qual ha creat espectacles plens D’un humor surrealista com ara ?Chair de Poule?, ?Asphyxies’, ?Pas de Panique?, ?Radiations-Ondes-Turbulences’ o ?Idiotas’, la seva última peça.

Etiquetes:
,