L'espectacle "Traïció" fa una gira per Catalunya i Balears

L'obra està inclosa dins el projecte Cultura en gira amb la finalitat D'apropar-se al públic D'arreu de Catalunya

El Teatre de Blanes acollirà avui dissabte L’inici de la gira de l’espectacle Traïció, considerada la millor peça teatral de Harold Pinter. Durant el primer semestre de 2009 Traïció visitarà també Badalona, Palma de Mallorca, Manacor, Sant Cugat del Vallès, Mataró, Sabadell, Tarragona, Sant Feliu de Guíxols i Vilafranca del Penedès, en una gira que té el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.
El dramaturg Harold Pinter planteja a Traïció la història D’un triangle amorós. En L’adaptació produïda pel Teatre Lliure i el Centre D’Arts Escèniques de Salt / Girona, els actors que protagonitzen aquest triangle són Pere Ponce, Francesc Orella i Vicenta N’Dongo. Dirigida per Carles Alfaro, L’obra mostra un matrimoni que explica les seves aventures extraconjugals i reflexiona sobre la traïció vista des de la parella.

Emmarcada dins del projecte Cultura en Gira, aquesta itinerància respon a L’objectiu de difondre noves propostes D’arts escèniques amb la finalitat D’apropar-les al públic D’arreu de Catalunya.

Etiquetes:
,