L'eufòria dels sentits, als espots de la Fira de Música al carrer de Vila-seca

Pau Vallvé posa la música als dos espots de la fira

Una explosió de sensacions -així és com la 12a Fira de música al carrer de Vila-seca vol presentar-se als seus dos espots, que configuren un homenatge als entusiastes de la música en general i de la FiM en particular.

Els dos anuncis segueixen la línia conceptual dels dos cartells prèviament desvel·lats, basats en la simptomatologia, L’experiència sensorial i el vessant més oníric i intimista de la música. Amb una duració de 44 segons cadascun, van acompanyats pel tema ?Protagonistes’, de Pau Vallvé, que ha confirmat la seva presència a la FiM (del 6 al 8 de maig). El concepte i la creativitat dels espots ha anat a càrrec de L’agència Evil Love, amb Gerd Satorras com a realitzador.

Un efecte multidimensional

Mirant de replicar visualment L’esclat sensorial que genera la música, el mètode de gravació ha combinat simultàniament diferents perspectives D’un mateix objecte ?sensació que s’aprecia particularment si es presta atenció al background dels espots.
          
Per tal D’aconseguir aquest efecte polièdric s’ha emprat una tècnica complexa, que tal i com explica Gerd Satorras ?ha consistit en gravar a càmera lenta amb dues càmeres a l’hora a molt poca distància L’una de l’altra, creant dos punts de vista semblants al de l’ull humà. A l’hora d’editar-ho hem intercalat frames D’ambdues per a crear un estroboscòpic i màgic efecte 3D’.

Versió 1 i versió 2 de l’anunci.