L'habitació de Verònica, al Club Capitol

Nou repartiment del thriller teatral d'Ira Levin

Després D’una gira plena D’èxits al llarg de l’any passat, les representacions del thriller teatral ‘L’habitació de Verònica’ arriben a la seva fi amb una nova temporada de dos mesos a la sala 2 del Club Capitol, on es pot veure fins al 19 de desembre. L’obra de L’escriptor nord-americà Ira Levin, autor de ‘La llavor del diable’, estrena repartiment en aquestes funcions.

Pep Anton Muñoz, un rostre popular a Catalunya gràcies als seus papers protagonistes a sèries de televisió com ‘Nissaga de poder’ i ‘El Cor de la Ciutat’, substitueix Lluís Soler. D’altra banda, Héctor Claramunt, director del muntatge, agafa el relleu de Miquel Sitjar. L’actriu, ballarina i cantant catalana Silvia Marty i la veterana Mercè Montalà continuen sent les protagonistes femenines D’aquesta adaptació teatral.

L’habitació de Verònica planteja un pervers joc on res és el que sembla i on la història dóna girs dramàtics i inesperats, que converteixen la peça en un thriller teatral amb tota la força del millor terror psicològic. Tot comença quan a la Susan (Sílvia Marty) i al Larry (Miquel Sitjar) se?ls acosten el Sr. Mackey (Lluís Soler) i la seva dona (Mercè Montalà), bocabadats per la gran semblança de la Susan amb una noia anomenada Verònica, morta molts anys enrere. El matrimoni convenç a la Susan perquè els acompanyi fins l’antiga mansió on vivia la Verònica i un cop allà es faci passar per ella durant una estona per alleugerir el patiment de l’últim membre viu de la família. Un joc en aparença innocent però increïblement inquietant.

Podeu adquirir entrades clicant aquí.

Etiquetes: