L'hometage a Xirinacs es podrà veure en directe a alguns cinemes

Ja fa dies que s'han esgotat les entrades

L’hometage a Lluís Maria Xirinacs es podrà veure als cinemes de La Seu D’Urgell, Lleida, Palamós, Tàrrega, Berga i Mollerussa
El proper dilluns 13 D’octubre a les 21h. el CIRCUIT CATALÀ DE CINEMA DIGITAL (CCCD) retransmetrà en directe via satèl.lit l’Homenatge a Xirinacs des del Palau de la Música a 6 cinemes de Catalunya: Guiu (La Seu d’Urgell); Rambla (Lleida); Kyton (Palamós); Majestic (Tàrrega); Catalunya (Berga); i Urgell (Mollerussa).

L’agost de 2007 Lluís Maria Xirinacs va morir en el més absolut silenci. Un any després i, gràcies a aquesta iniciativa, se li retrà homenatge a la persona que va donar la seva vida pel seu poble i es farà de la manera més sorollosa. L’homenatge durarà 90 minuts plens de sorpreses i emocions. Participaran Víctor Alexandre, Arcadi Oliveres, Maria del Mar Bonet, Elèctrica D’harma, Feliu Ventura, entre D’altres.

La programació de L’homenatge de Xirinacs al Palau s’emmarca dins la branca D’esdeveniments culturals i continguts alternatius del CCCD, que retransmet en directe via satèl.lit als seus cinemes. Aquesta programació té com a objectiu crear noves formes de gaudir la cultura i arribar a poblacions que, per les seves dimensions o situació geogràfica, tenen més difícil D’accedir al directe.

Etiquetes: