L'onzena edició del Festival Acústica de Figueres comença a bategar

Aquest any incorpora una proposta diürna pels més petits de la casa: l'Acustiqueta

L’Acústica de Figueres és un dels festivals de referència de Catalunya. Després de 10 anys programant concerts, en format especial acústic D’artistes de primera línea i D’artistes emergents, de convocar més de 45.000 persones en la seva anterior edició, és el moment D’iniciar una nova dècada amb més força que mai, plena de novetats i apostes de futur.

En aquesta línia, L’onzena edició de L’Acústica presenta L’Acustiqueta, una oferta cultural paral·lela diürna, dedicada al públic familiar que a més de concerts, implica museus, restaurants, comerços, escoles de música, i hotels. 

Al llarg de tres dies la ciutat de Figueres es bolcarà en aquesta programació familiar centrada en espectacles musicals infantils preparats per grups, que agraden als pares però que difícilment poden veure en horaris aptes per a tots els públics.

La novetat de L’Acustiqueta és que agrupa una sèrie de grups de música que habitualment no fan infantils per donar la sensació a nens d’entre 2 a 12 anys, D’estar vivint el seu primer festival D’estiu. Tanmateix, aquests grups de música tenen o preparen o estrenen espectacles especialment dedicats als més menuts com són:  Petits Manolos de Los Manolos o Diver-Kids form Orquestra Di-versiones.

Etiquetes:
, ,