L'1 de febrer la companyia La Petita Malumaluga estrena "la lluna en un pot" al SAT!

Un espectacle de gran impacte visual i sonor dirigit a nadons, perfecte com una primera experiència al teatre i com a introducció a la dansa i a la música en directe

La lluna, golafre, ha engolit tots els colors del dia i ha caigut al terrat de casa. Atordida, busca comprendre què l’ha dut a deixar de ser el què era. Així és com inicia un viatge a les entranyes. És terra? És aire? És aigua? És potser foc?  Lentament se n’adona que només la honestedat amb sí mateixa la durà de nou als seus orígens. Cal deixar enrere tot allò prescindible per trencar les cadenes que la lliguen a terra. 

Una ballarina i un percussionista embolcallats d’escales protagonitzen aquest espectacle. Fustes, sorra, teles, plomes, cordes, bombolles, cintes i miralls acompanyen el viatge de la lluna de tornada a casa. La música és plena d’instruments que no ho semblen i ha estat composada per l’espectacle per Jordi Bello. El llenguatge, el.laborat i amb tonalitats i ritmes contemporanis i atrevits, és poc habitual en espectacles familiars.

La companyia La Petita Malumaluga és un col·lectiu de músics i ballarins especialitzat en propostes escèniques per a bebès i per a la primera infància: Bitels per a bebès, Núvols, Els músics de Bremen, Júlia, entre d’altres. La companyia va néixer a Estats Units i està establerta a mig camí entre Londres i Barcelona. Els seus components han treballat en alguns dels teatres de més prestigi internacional: Barbican (Regne Unit), Karl Marx (Cuba) i Sadlers Wells (Regne Unit), entre d’altres.