La 1a Fira de la Brasa amb cava a Celrà

Una nova proposta gastronòmica a la fresca

El municipi de Celrà ens proposa una deliciosa vetllada a la fresca amb  l’organització de la 1a edició de la Fira de la Brasa amb cava.

El proper dijous 9 de juliol a les 7 de la tarda arrenca aquesta nova proposta gastronòmica que s’allargarà fins el dissabte 11 de juliol. Tres dies on poder gaudir d’exquisits productes cuits a la brasa, una cocció que sens dubte atorga al producte un gust excel·lent i incomparable, una espectacular graellada de carn, verdures, sardines, torrades, botifarres, embotits, pernil, escalivada, i molt més, tot acompanyat per un cava ben fresc.

Un festí gastronòmic per gaudir de les nits a la fresca de l’estiu, un espai de trobada distesa amb els familiars i amics, fent gaudir el paladar de productes autòctons cuits a la brasa, una modalitat de cuina molt saludable que no és fàcil de trobar.

L’espai de tast estarà ubicat en una àrea voltada d’arbres i disposarà de taules i cadires per poder degustar còmodament els productes. Funcionarà mitjançant l’intercanvi de tiquets, és a dir, el visitant haurà d’adquirir els tiquets de tast que tindran un preu d’un euro cada un, i en funció del què vulgui tastar haurà d’intercanviar tiquets per la degustació, tot això acompanyat amb música d’ambient.

Cal destacar la implicació i participació dels comerços i establiments de restauració de Celrà a la fira. Els restaurants del municipi complementaran l’oferta de la brasa amb degustacions dels seus plats més singulars.