La 2a edició de TRAFFFIC, ha estat un èxit de participació

El congrés es torna a convertir en l’epicentre del Màrqueting Digital i els Negocis online

Redacció.- TRAFFFIC va néixer l’any passat amb l’objectiu de canviar la perspectiva del màrqueting digital actual amb ponències d’especialistes nacionals i internacionals en diversos àmbits del màrqueting i els negocis digitals. A més, també volia representar un espai per a la interacció entre les diferents empreses, professionals i assistents a l’esdeveniment. La primera edició va complir amb escreix aquests objectius i aquesta segona ha servit per constatar que TRAFFFIC no deixa de créixer any rere any.

En la seva segona edició, el congrés ha comptat amb figures destacades com: Sico de Andrés, Carles Fité i Joan Martín Escobar, Salima Sánchez, José Ramón Padrón, Pau Montero, Dasha Diaz, Álvaro Fontela, Sara Carmona, Jo Juliana Turnbull i Cris Busquets, que han reflexionat sobre diversos temes relacionats amb l’actualitat del màrqueting com el neuromàrqueting, l’Open Source, la intel·ligència artificial, les comunitats socials, la ciberseguretat, el Big Data, el SEO i el disseny web.

Tot i l’esperit internacional, TRAFFFIC també pretén connectar amb les empreses i els professionals locals que mouen els engranatges del màrqueting digital al nostre país. Per això, durant tota la jornada, s’ha fomentat el networking entre els diferents agents que conformen la realitat del sector. Durant el dia previ, i l’endemà de l’esdeveniment principal, s’han previst diversos espais i moments especialment dedicats per a forjar relacions entre els ponents i els assistents a l’acte.

Ahir, 11 d’abril, es va donar la benvinguda a l’esdeveniment a través de les Open Talks i tallers especialitzats, en els quals diversos professionals del sector van donar petites xerrades gratuïtes al Hall de l’Auditori i van oferir tallers professionals on es van compartir coneixements relacionats amb SEO, Màrqueting digital, Ecommerce, continguts, xarxes socials i molt més.

Avui, divendres 12 d’abril, a partir de les 9:00 h s’han celebrat 10 ponències relacionades amb el món del màrqueting digital i els negocis online i a partir de les 21:00 h es gaudirà d’un sopar i network party privat als Jardins Gala, a la ciutat de Girona.  Pels que són de fora, demà dia 13 d’abril està  programada una visita guiada en format de cursa d’orientació pel Barri Vell de Girona, incloent-hi els llocs on es va gravar la famosa sèrie de Joc de Trons.

TRAFFFIC és un congrés internacional de màrqueting digital i els negocis online que pretén anar molt més enllà i ho ha aconseguit amb aquesta segona edició, situant a Girona com a epicentre d’un esdeveniment de referència a escala internacional.