La 5a edició de la Catosfera debatrà sobre si Internet pot ser el sector emergent a Catalunya que ajudi a passar pàgina a la crisi

El concepte de ?L'optimisme digitaL' en serà el fil conductor

Serà suficient el sector de les noves tecnologies com a element catalitzador de la sortida de la crisi a Catalunya? Què ha fet possible que Barcelona sigui la capital europea del comerç electrònic? Es pot arribar a parlar D’un optimisme digital en un horitzó a curt termini? Té cabuda el català en els nous models de negoci?
Aquestes i D’altres qüestions són les que intentarà respondre la 5a edició de La Catosfera, les jornades sobre la Internet catalana que se celebren des de fa cinc anys a Granollers. La intenció de L’organització D’enguany és abordar si és possible vincular ‘Optimisme digital i la sortida de la crisi’, lema de L’edició de 2012. Aquest divendres i dissabte, Granollers es tornarà a convertir en el punt de trobada del sector empresarial i la comunitat tuitaire i blogaire a Catalunya.
El Teatre Auditori de Granollers és l’escenari escollit per a la cinquena Catosfera (@catosfera12). Divendres 28 al vespre hi haurà la ponència inaugural amb Jordi Urbea (@jordiurbea), director general d’OgilvyOne i Bassat Ogilvy Barcelona, i Josep Maria Ganyet (@ganyet), professor universitari, empresari i col·laborador de RAC1, i després de la cerimònia hi haurà un concert en acústic dels barcelonins Mine! (@minetheband), just una setmana després que treguin el seu nou disc ‘La fi del món’. Així, amb la música de fons, es podrà fer networking en un ambient distès.
Dissabte 29, els models d’èxit, la formació i el català a la xarxa
Les tres taules de dissabte al matí serviran perquè representants d’empreses catalanes o amb participació catalana, com Atrapalo, Grupo Intercom, Let’s Bonus, Groupalia, EyeOS i Trabber expliquin la seva experiència, models de negoci i visió de futur. Ja a la tarda, les taules se centraran en com formar-se digitalment, la importància del català a la xarxa i el paper dels blogs en l’era Twitter. El programa complet es pot consultar al web així com també es poden fer les inscripcions a les jornades, totes gratuïtes. També un any més es podrà seguir l’activitat del Twitter amb el hastag #catosfera, una etiqueta que l’any passat va ser trending topic el dos dies de la trobada.

Etiquetes: