La Banda Impossible assaja el seu concert al CanetRock

Entre els temes que tocarà la banda hi haurà himnes com 'Corren', 'Bon dia', 'El vol de l’home ocell', 'Camins', 'Si véns' i 'Miami Beach'

La Banda Impossible escalfa motors de cara al CanetRock i el proper dimecres, 3 de juny es reunirà a la sala La Mirona, de Salt, per assajar els temes del Rock Català que seran corejats per milers de persones el proper 4 de juliol.

El dream team del Rock Català oferirà un concert únic i irrepetible al Pla d’en Sala, que comptarà amb les veus de Gerard Quintana (Sopa de Cabra), Lluís Gavaldà (Els Pets), Pemi Fortuny (Lax’n’Busto) –que torna als escenaris en una ocasió única després de 9 anys-, Natxo Tarrés (Gossos), Quim Mandado (Sangtraït), Jofre Bardagí (Glaucs) i Cris Juanico (Ja t’ho diré). 

No només les veus, sinó també l’acompanyament estarà compost per membres de la generació del Rock Català dels anys 90. Sota la direcció d’Oriol Farré (Gossos), la banda estarà formada per Joan Reig (Els Pets) a la bateria, Pemi Rovirosa (Lax’n’busto) a la guitarra, Roger Farré (Gossos) al baix i Arecio Smith (Astrio) als teclats. A més, també col·laboraran en alguns dels temes altres músics que han marcat l’escena del nostre país: Josep Thió, Toni Xuclà, Àlex Rexach, Jimmy Piñol, Joan Cardoner i Martín Rodríguez (Los Guardians del Pont).

La Banda ja ha consensuat alguns dels temes que es podran sentir al Pla d’en Sala. El repertori estarà format per 13 cançons, de les quals se n’han avançat sis. Corren (Gossos), Bon dia (Els Pets), El vol de l’home ocell (Sangtraït), Camins (Sopa de Cabra), Si véns (Ja t’ho diré) i Miami Beach (Lax’n’busto) són els primers sis títols que s’han fet públics i que formaran un repertori format per hits que han fet créixer tota una generació. 

Etiquetes:
,