La Barcelona Jazz orquestra i Emmanuel Djob fan un homenatge a Ray Charles

Arriba el diumenge 27 d'abril a la sala Apolo de Barcelona

Ray Charles ha sigut un dels músics i cantants més importants del segle XX. Va saber crear un estil únic combinant la tradició del jazz, el blues i el gòspel, i els seus èxits van seduir a melòmans de tot el mon.

En aquest concert, la BJO i Emmanuel Djob interpretaran temes com “I got a woman”, “What did I say?” o “Hard times”, composicions de Ray Charles,amb arranjaments que va fer Quincy Jones als anys 60.

Parlar de Gospel a Catalunya significa parlar de Emmanuel Djob. Camerunès afincat a França, ha col.laborat activament en la difusió d’aquest estil musical al nostre país. Des de 1996, centenars de veus han passat per les seves mans a les famoses sessions educatives “Taller de Gospel”. Ha fet tallers a la Universitat Autònoma, i a l’ESMUC, i ha fet concerts per tota la nostra geografia, i ha ajudat a crear la majoria de corals gospels catalanes.

Cantant, compositor, guitarrista i teclista, omple els escenaris d’energia amb les seves fabuloses interpretacions, tant de versions, com de temes propis on combina la màgia del Gospel amb les tendències més actuals: pop, reggae, blues…

L’any passat va ser finalista al cèlebre concurs televisiu La Voz, a França.