La Bella Otero presenta el seu tercer espectacle, George Kaplan, al Teatre Tantarantana

Redacció.- La Bella Otero, companyia fundada per Emma Arquillué, Pablo Macho Otero i Yaiza Ares, porta a escena una comèdia que ha triomfat a escala mundial: George Kaplan, del dramaturg francès Frédéric Sonntag.

Una divertida història sobre conspiracions que reflexiona sobre les relacions que s’estableixen entre el poder i la ficció, la política i l’espectacle o la societat i els seus propis mites.

George Kaplan proposa tres obres en una: una ‘obra-puzzle’ que combina el naturalisme argentí, típic d’espectacles del Javier Daulte, la comèdia gamberra, a l’estil La Calòrica, o l’experimentació escènica europea, com la que fa El Conde Torrefiel.

Després de l’èxit de Loco Amoris, La Bella Otero torna amb el seu tercer espectacle de companyia amb ganes de continuar experimentant les fronteres entre realitat i ficció.

L’espectacle s’estrenarà a la Sala Baixos 22 del Teatre Tantarantana i farà temporada del 15 de març al 9 d’abril amb un repartiment format per Emma Arquillué, Joan Esteve, Eudald Font, Pablo Macho Otero i Anna Roy.