La bellesa captiva. Petits tresors del Museu del Prado

El Museo del Prado desembarca a CaixaForum Barcelona amb 135 obres mestres en petit format

La vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría; el vicepresident de CaixaBank, Antoni Massanell; i la directora general adjunta de l’Obra Social “la Caixa”, Elisa Durán; inauguren aquest vespre l’exposició La bellesa captiva. Petits tresors del Museo del Prado. 

CaixaForum Barcelona es converteix en un Museo del Prado en miniatura. Des del 16 de juliol i durant més de cinc mesos el centre cultural i social de l’Obra Social “la Caixa” exhibirà un recorregut inèdit per l’excel·lència de les col·leccions del Prado. Es tracta de la més àmplia selecció d’obres dels fons del Museo del Prado que mai s’han presentat fora de les seves sales. 

Les 135 obres reunides tenen en comú el seu petit format. El conjunt ofereix al visitant una experiència completa del Prado per totes les seves escoles i en tota la seva extensió cronològica, des de finals del segle II dC, amb l’escultura d’Atenea Partenos, fins Goya i el segle XIX amb Fortuny, i amb obres d’El Bosco, Tiziano, Jan Brueghel el Vell, el Greco, Velázquez, Rubens, Poussin i Madrazo, entre molts altres.