La bellesa D’una bombolla de sabó

Els 27 anys de professió han fet evolucionar el llenguatge de Pep Bou

Batejat amb el nom de Rebufaplanetes, L’espectacle amb el que Pep Bou inicià la seva singular i extraordinària carrera artística ara fa 27 anys, torna a Barcelona. Es tracta D’una revisió i actualització del Bufaplanetes, L’espectacle que ha esdevingut ja un ?clàssic? de L’escena teatral catalana i un referent ineludible del teatre visual europeu. L’espectacle es podrà veure fins el 25 de juliol al Teatre Poliorama.

A través del pas del temps, Pep Bou ha fet evolucionar el seu llenguatge i mitjançant L’experimentació i la investigació ha creat altres muntatges que han mostrat noves maneres D’entendre L’espai. Però és amb Bufaplanetes i ara amb Rebufaplanetes que L’artista català assoleix el màxim esplendor assolint la combinació justa entre la precisió tècnica i L’excel·lència teatral.

Als inicis D’una nit de tardor del 1982, Pep Bou va estrenar el seu primer espectacle elaborat integrament amb bombolles de sabó. Han passat nits i dècades i L’essència D’aquest mateix muntatge ha trepitjat escenaris de tot el món. Públics dels sis continents han contemplat i gaudit de L’essència D’un llenguatge únic, creat per un granollerí format com a aparellador que un moment determinat decidí canviar els espais tangibles per a dissenyar la bellesa efímera mitjançant L’espai efímer que conformen les bombolles de sabó.