La Big Acoustic Band celebra el segon aniversari

L'objectiu de la banda és desenvolupar la música D'orquestra basant-se en material contemporani

La Big Acoustic Band, Big Band resident del Jamboree, oferirà un programa musical doble per celebrar el seu segon aniversari avui dimecres 25 de febrer.
The Musica of Gordon Goodwin ens porta, a les nou del vespre, algunes de les obres D’aquest compositor i arranjador de Los Ángeles. Al passi de les onze de la nit, es presentarà el repertori original per a big band D’Alfons Carrascosa, coincidint amb la imminent gravació del primer disc de la formació.

El concert comptarà amb els trompetes Jaime Peña, Matthew Simon i Julián Sánchez; els trombons Víctor Correa, Aram Montagut, Xavi Anglada i Sergi Verges; amb Pablo Arias al saxo alt i la flauta; amb Xavier Figuerola i Marcos Serrano al saxo tenor; amb Juan Chamorro al saxo baríton; amb Leo Tejedor a la guitarra elèctrica; amb Joan Díaz al piano; amb Rai Ferrer al contrabaix i al baix elèctric; amb David Gómez a la bateria i amb Alfons Carrascosa al saxo alt, com a soprano i com a director musical.

La Big Acoustic Band va ser creada L’any 2006 sota una idea D’Alfons Carrasco amb L’objectiu de desenvolupar la música de gran orquestra (big band) basant-se en el material contemporani, sense oblidar mai els mestres antecessors. Tot i que participa habitualment en nombrosos festivals, actualment és L’orquestra resident del Jamboree, on actua el darrer dimecres de cada mes.