La Bravíssima: un esdeveniment solidari per a unir al sector empresarial a favor de la igualtat d’oportunitats

Carme Ruscalleda, Ona Carbonell i Joana Amat són algunes de les persones referents que participaran en aquesta trobada solidària

Redacció.- El pròxim 24 de maig de 2024, Eurofirms Foundation organitza l’esdeveniment solidari, La Bravíssima; el qual emergeix com un far de canvi amb el propòsit de promoure aliances entre persones referents de diferents sectors per a aconseguir projectes i propòsits comuns a favor de la inclusió laboral de les dones amb discapacitat.

L’esdeveniment que tindrà lloc en un enclavament únic de la Costa Brava, a l’Hotel Sant Pere del Bosc, té l’objectiu de potenciar el lideratge femení i la participació de les dones en el món STEM. Durant l’esdeveniment, els assistents podran seguir les intervencions i testimonis vitals d’Ona Carbonell, medallista olímpica i mundial en natació sincronitzada i presidenta de la Comissió de Maternitat i Esport del COE; Raquel Diaz, directora de Responsabilitat Social, Dona i Diversitat en Transports Metropolitans de Barcelona (TMB); Mercè Brey, escriptora, conferenciant i experta en Diversitat i Lideratge; Karina Gibert, Degana del Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya i directora del centre de recerca Intelligent Data Science & Artificial Intelligence (IDEAI-UPC); Mar Porras, Global President de la STEM WOMEN ASSOCIATION i co-creadora del STEM Women Congress; Joana Amat, empresària i presidenta de FIDEM i COPERSONA; i, de Paula Fernández-Ochoa, consultora i speaker en entorns d’alta competició i fundadora de VivircorRiendo. D’altra banda, Carme Ruscalleda, única xef del món amb set estrelles Michelin, serà l’encarregada de dissenyar el menú gastronòmic pensat especialment per a la Bravíssima. A més, les postres estaran ideades per a l’ocasió per Patricia Schmidt i Christian Escriba, reconegut pastisser que complementarà el menú amb el toc dolç.

Tots els fons recaptats durant la trobada es destinaran al Bootcamp de Eurofirms Foundation: un programa de 12 setmanes en desenvolupament web per a dones amb discapacitat, amb el qual s’afavorirà el seu lideratge i incorporació en un sector tan significatiu com les TIC.

La igualtat i l’apoderament de les dones amb discapacitat està emmarcat en el cinquè dels disset Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU. En aquest marc, Eurofirms Foundation suma totes les visions, tant homes com dones per a treballar i contribuir de manera conjunta en la creació d’un món de possibilitats il·limitades i apoderament per a totes les dones. A través de La Bravíssima, l’entitat busca generar un espai d’aliances per a contribuir activament a la promoció d’aquest objectiu global, enfortint així la posició de les dones en tots els àmbits de la societat.

Modalitats d’entrades i patrocini

La Bravíssima ofereix tres nivells d’accés per als assistents:

•    Assistència: Dona accés presencial a l’esdeveniment.
•    Fila Zero: Col·laboració solidària sense assistència a l’esdeveniment.
•    Patrocini: Acords amb empreses, fundacions i institucions que apostin per la igualtat d’oportunitats i l’apoderament femení.

Actualment ja compta amb el patrocini de les empreses 13 by Pilar Barceló, Hotel Sant Pere del Bosc, Claire Joster i Grup Autopodium.

Tots els detalls i la compra d’entrades estan disponibles a la web de l’esdeveniment.

Sobre Eurofirms Foundation

Eurofirms Foundation treballa a Espanya, Itàlia, Portugal i Xile per a la inclusió de les persones amb discapacitat en l’àmbit laboral. Durant el 2023, des d’aquesta fundació es van dur a terme 1.915 incorporacions de persones amb discapacitat al mercat laboral, un 29% més que l’any anterior. L’entitat també assessora les empreses sobre la Llei general de drets de les persones amb discapacitat i gestiona mesures alternatives, sempre orientades a la integració laboral i a la creació d’entorns inclusius.

En 2023, Eurofirms Foundation va ser finalista en els prestigiosos European Diversity Awards en tres categories: Charity of the Year, Diversity in Tech Initiative i Outstanding Disability Network. És el tercer any consecutiu que la fundació ha estat nominada en la categoria Charity of the Year, gràcies a la seva acció social en favor de la inclusió de les persones amb discapacitat en l’àmbit laboral.

Eurofirms Foundation és fruit del compromís social del Grup Eurofirms, i treballa de manera transversal en totes les línies del grup perquè les persones amb discapacitat tinguin les mateixes possibilitats d’accedir a llocs de treball de tota mena quant a qualificació i perfil.