La Caldera al Grec?08

Del 3 al 19 de juliol

Aquest és un dels moments de L’any on la Caldera es fa visible i, per segon any, col·labora amb el Festival de Barcelona-Grec.
Enguany la programació a la Caldera presenta: la desena edició del projecte internacional, CalderaExpres amb el jove coreògraf convidat Jeremy Wade, L’espectacle Vitrinas III D’Alexis Eupierre-Lapsus Dansa i Jazz a les fosques II D’Àrea Tangent.
Caldera Express, és un projecte internacional que des del 1999 és realitza anualment a La Caldera. Els seus objectius són els D’estimular i experimentar noves formes de llenguatge de caràcter interdisciplinar i compartir amb el públic el procés creatiu.
En aquesta edició de 2008 La Caldera ha convidat a Jeremy Wade, jove coreògraf americà i afincat a Berlín, a fer un laboratori de 4 setmanes (durant tot el mes de Juny) amb 7 ballarins i un músic; resultat del qual serà una peça de la que es presentarà el procés de treball del 3 al 6 de juliol a La Caldera, dintre de la programació del Festival de Barcelona Grec?08.

La Caldera
És un centre de creació de dansa i arts escèniques contemporànies, és la única associació que des de 1995 posa a disposició del sector un espai de 1000m2 al cor del barri de Gràcia. És un espai compartit per set artistes, socis fundadors i directors de la seva pròpia companyia de dansa.
També s’acullen altres artistes i projectes ben diversos dins L’àmbit de les arts escèniques contemporànies.
La Caldera és un espai obert 13 hores diàries, durant tota la setmana i al llarg de tot L’ any . Hi circulen un centenar de persones cada dia, inclosos dissabtes i diumenges.

Etiquetes: