La Camut Band arriba al Sant Andreu Teatre

Ball i percussions amb Big Drums

Camut Band Junior pren el relleu a les quatre setmanes de La vida és ritme del Teatre Goya i presenta Big Drums al SAT!, una adaptació de L’anterior espectacle per a joves amb la interpretació de nous ballarins i nous percussionistes amb molta energia.

Del 22 D’octubre a L’1 de novembre (festius inclosos) el SAT! acull Big Drums, la nova proposta de Camut Band. L’espectacle presenta els millors números de claqué i percussió de la companyia en una versió reduïda de La vida és ritme, apta per a tots els públics. Així, la presència de la Camut als escenaris de Barcelona s’allarga dues setmanes més amb un nou cos artístic configurat per intèrprets joves i enèrgics acollits sota la marca de la casa.

Es tracta D’una manera de nodrir la companyia -que L’any passat va complir 15 anys- amb nous talents nascuts del planter claqueter del país; i, de passada, de reivindicar el gremi demostrant que el claqué és una tècnica interpretativa molt arrelada dins el sector de la dansa a Catalunya. Amb Big Drums, el ritme, L’energia i la forma femenina entren per primera vegada a L’univers Camut Band.

L’espectacle és una proposta ideal per a tot tipus de públics ja que parla un llenguatge universal amb el qual Camut Band ha voltat per tot el món, recollint èxits des de Nova York a Londres passant per Toronto, Hong Kong, Austràlia i Nova Zelanda.

Etiquetes: