La Canina presenta Mitja taronja, dirigida per Sílvia Navarro, al Tantarantana

“Una història d’amor com la de Dirty Dancing amb més cítrics i menys dancing”

Redacció.- Del 2 de març al 2 d’abril s’estrena a la Sala Àtic 22 del Teatre Tantarantana el nou muntatge de La Canina, Mitja taronja, escrit i dirigit per Sílvia Navarro. Una producció dins del projecte Companyies en Residència ‘El Cicló’, que forma part del Programa de Suport a la creació del Tantarantana, com a fàbrica de creació.

Mitja taronja és una comèdia que parla de relacions, amistat, fílies, dependència de la tecnologia, falses aparences i amb una BSO plagada de cançons de pel·lícules romàntiques. Adrià Díaz i Júlia Santacana interpreten la típica parella perfecta, l’Adam i l’Eva, que organitzen un sopar amb els amics per inaugurar el nou pis que han comprat. Mentre esperen que arribi tothom, el solter del grup, el David, interpretat per Marçal Bayona, anunciarà que vol presentar-los la seva nova companya. Aquest serà el punt d’inici d’una obra que serà “una història d’amor com la de Dirty Dancing amb més cítrics i menys dancing”.

Com a novetat, aquesta temporada el Teatre Tantarantana ha iniciat un projecte d’accessibilitat al teatre amb el qual posa a l’abast de les companyies recursos per fer accessible els espectacles resultants dels projectes que acull com a fàbrica de creació. Per tant, La Canina realitzarà una funció accessible el dijous 16 de març dirigida a col·lectius amb discapacitat visual o baixa visió i col·lectius amb discapacitat auditiva; i una funció relaxada matinal el dijous 30 de març adreçada a públic amb discapacitat intel·lectual, amb afeccions de l’espectre autista (TEA), amb dèficit d’atenció o persones grans amb demència precoç.

Amb aquesta acció, el Tantarantana juntament amb les companyies, vol apropar-se a nous públics, incentivar la producció d’espectacles accessibles que puguin girar per Catalunya i oferir eines a les creadores i creadors per fer funcions inclusives.