La cantant Magalí Sare, actuarà aquest dijous al festival 'Nosaltres' de Clack

Sare posa veu a l'anunci d'Estrella Damm d'aquest estiu 2020

Redacció.- La #CulturaSegura del festival ‘Nosaltres‘, la proposta de Clack per a aquest estiu de retrobada postpandèmia, segueix apostant per una programació de qualitat que faci gaudir al públic en aquesta aventura estiuenca de comunitat, renaixement i resistència a Mataró.
Aquest dijous, a les 21:30 h al Pati de Can Marchal, és el torn de Magalí Sare, talent jove de referència a Catalunya en el panorama musical actual. El duet format per Sare i Sebastià Gris ens presentarà el seu nou disc ‘A boy and a girl’, produït per David Soler i editat pel segell mataroní Microscopi, una aposta per l’experimentació i la unió entre la música clàssica i la moderna.
La proposta musical de Sari i Gris està formada per un conjunt de cançons d’orígens tan diferents com el folklore mallorquí i la música clàssica de cambra, totes elles abraçades pels diferents paisatges que crea l’electrònica.

Magalí Sare és una de les veus joves més populars a Catalunya actualment. Soprano del Quartet Mèlt, va guanyar el concurs musical Oh Happy Day de TV3 i és la veu del disc ESTÓMAC, de la pianista i compositora Clara Peya, Premi Nacional de Cultura.