La Casa de Cultura de Girona impulsa un cicle d’arts escèniques virtual

Hi han participat les companyies Anna Confetti, ClinClonClown, CobosMika, Elena Martinell, Estampades, Fèlix Brunet, H6 Clown, Jordi Corona, La Sola Cia., Meri Yanes, La Minúscula, Mireia Vallès, Pere Hosta i Xavier Bobés

Redacció.- Pastilles revitalitzants d’arts escèniques és una mostra de vídeos breus de teatre professional de les comarques gironines creada per la Casa de Cultura de la Diputació de Girona.
La mostra es podrà veure al canal de Youtube de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona a partir del dijous 14 fins al 27 de gener, on cada dia a les vuit del vespre s’estrenarà una nova peça escènica. El projecte té l’objectiu de donar suport al sector cultural en uns moments difícils per a les arts en viu i dirigir la transició cap a la creació de material digitalitzat accessible malgrat el confinament. Una forma creativa de complementar la producció escènica dels artistes connectant amb l’audiència en temps de pandèmia per oferir contingut cultural en un moment en què accedir-hi és difícil.
Hi participen catorze companyies professionals d’arts escèniques de les comarques gironines que presenten peces breus d’entre cinc i deu minuts enregistrades en vídeo amb el mateix punt de partida: El temps de la COVID. Hi són presents diferents llenguatges com la comèdia, el clown, el teatre de gest, la poesia, les titelles, la dansa o el teatre d’objectes, un ventall de diferents maneres d’entendre les arts escèniques. Les companyies són: Anna Confetti, ClinClonClown, CobosMika, Elena Martinell, Estampades, Fèlix Brunet, H6 Clown, Jordi Corona, La Sola Cia., Meri Yanes, La Minúscula, Mireia Vallès, Pere Hosta i Xavier Bobés.
La coordinació i programació de la mostra ha anat a càrrec del gestor cultural Nene Coca, amb una àmplia experiència i coneixement del sector professional de les arts escèniques de la demarcació.