La casa dels cors trencats, de Bernard Shaw, a la Sala Gran del TNC

Una comèdia sorprenent i refinada de L'autor de Pigmalió i guanyador del premi Nobel

La casa dels cors trencats, de Bernard Shaw, està dirigida per Josep Maria Mestres i compta amb un repartiment format per Pep Cruz, Carme Elias, Sílvia Bel, Anna Ycobalzeta, Pep Anton Muñoz, Abel Folk, Artur Trias, Santi Ricart, Carme Fortuny i Carles Sales.
La casa dels cors trencats és una de les grans obres de Bernard Shaw. Situada en una casa que funciona com a metàfora D’un vaixell i protagonitzada per aristòcrates ridículs, pretendents excèntrics i dones iconoclastes que desafien la hipocresia moral i les convencions socials de L’època, L’autor irlandès pinta un fresc magnífic de relacions impossibles en un món a la deriva marcat pel conflicte bèL’lic.

La dramatúrgia de Shaw, caracteritzada per una ironia punyent, es tradueix en jocs de paraules enginyosos i en una pirotècnia teatral infaL’lible. De tot això, La casa dels cors trencats n?és una bona mostra. Josep Maria Mestres, que ja va dirigir amb èxit El ventall de Lady Windermere D’Oscar Wilde, torna a dirigir a la Sala Gran una comèdia incisiva i amb un regust àcid. Una obra que, gairebé noranta anys després de la seva publicació, encara ens ofereix una crítica vigent al cinisme i a la desafecció de la nostra societat. Potser resulta que, al cap i a la fi, no han canviat tantes coses.

L’espectacle es representarà fins al 21 de juny a la Sala Gran del TNC, de dimecres a divendres a les 20 h, dissabtes a les 21.30 h i diumenges a les 18 h. L’estrena oficial de l’espectacle serà dimecres 13 de maig a les 20 h.

Etiquetes: