La Cia. Bool presenta el seu nou espectacle: Spiralis

Una experiència sensorial completa, amb moviment, música i poesia visual

Redacció.- Aquest diumenge 27 de novembre es podrà veure al SAT! el nou espectacle de la companyia Bool, formada per l’artista de circ Boris Ribas i la ballarina Olga Lladó. Spiralis neix de la investigació i experimentació al voltant de la figura geomètrica de l’espiral.

Un espectacle evocador i simbòlic, que convida al públic a contemplar la bellesa de la natura, on tot evoluciona i es transforma, creant una unitat en constant evolució. Una experiència sensorial completa, que combina dansa, acrobàcies, poesia visual, escultura i manipulació d’objectes.

Dos cossos, dues energies en moviment, construeixen en directe una gran escultura de ferro, immersos en un ambient sonor harmònic que els manté en equilibri. Signen la música i la creació de l’espai sonor Clara Peya i Àlex Rodriguez Flaqué.

Bool neix de la unió dels seus dos integrants: Boris Ribas, artista de circ i Olga Lladó, ballarina contemporània. És un col·lectiu artístic multidisciplinar que treballa amb tècniques del circ i la dansa, la manipulació d’objectes i la poesia visual aconseguint un llenguatge molt personal.

Boris Ribas és un versàtil artista de circ i músic, format a l’Escola Nacional de Circ de Rio de Janeiro. Ha treballat amb la companyia brasilera Intrèpida Trupe. Ha treballat com trapezista, acròbata, clown i formador a Xile, França i Espanya, on ha format part del Circ Raluy i del Circ Cric. Va crear la Cia. Circ Los, amb la que ha girat durant deu anys per Espanya, França, Brasi i EEUU. A més, ha participat en cinc expedicions de Pallassos sense Fronteres, l’última a la frontera de Polònia amb Ucraïna.

Olga Lladó és ballarina de contemporani graduada a l’Institut del Teatre. Ha treballat amb la Cia. Hungarian Theatre Gödöllö, d’Attila Egherazi, amb la Cia. Aracaladanza, Plan B, Umma Umma Dance, Les Impuxibles, entre altres. Com a coreògrafa participat en l’espectacle Mobilus i Kle, de la Cia. Addaura Teatre Visual de Teia Moner. Amb la peça Symbiosis, juntament amb Almudena Pardo, obté el premi del públic al Festival de Comedia y Danza de Miraflores de la Sierra, l’any 2011. Des de 2011 compagina la seva tasca d’intèrpret i coreògrafa amb la de docent de dansa contemporània.