La Comanyia Teatre Arca celebra 30 anys

La comèdia, dirigida per Jesús Roche i kapu Lungan, es podrà veure al Versus Teatre fins L'1 de novembre

La X caiguda de L’Imperi Romà és el títol de L’espectacle amb el qual la companyia Teatre Arca celebra el seu trentè aniversari. L’espectacle es podrà veure al Versus Teatre fins L’1 de novembre.
Teatre Arca presenta una superproducció basada en un fet històric amb 30 actors en escena, 120 figurants, sis quàdriques, elefants i feres salvatges.

La caiguda de L’Imperi Romà servirà com a fet històric per explicar les anècdotes de la comapnyia Teatre Arca. Una barreja de comèdia i tragèdia dirigida per Kapu Lungan i Jesús Roche.

?Tot en aquesta vida és comèdia o tragèdia, o potser sigui… Tragicomèdia? Segons qui la visqui dirà que és un drama, o una bufonada, o un martiri o una ironia del destí. La història personal i col·lectiva es pot analitzar objectivament al marge dels protagonistes. Però sense les experiències D’aquests, de les seves vivències, alegries i misèries no coneixerem realment aquesta història, sigui la caiguda del Imperi Romà o L’ anecdotari D’una companyia de teatre.
I posats a escollir; es millor viure-ho amb humor.?

Teatre Arca neix professionalment L’any 1979, i porta més de 4.500 representacions tant per públic adult com infantil per totes les comunitats autònomes i diversos països.

Etiquetes:
,