La companyia Alba Sarraute celebra 5 anys amb una retrospectiva dels seus espectacles més importants al SAT!

Els Nadals D'aquest any estaran amenitzats per la clown més contemporània del país

Alba Sarraute, clown, womanshow, cabaretera, agitadora emocional, huracà escènic, autenticitat en viu; una actriu que tan aviat actua al Teatre Nacional de Catalunya amb Albert Pla en un espectacle de Lluís Llach com en una casa okupa o a la recent edició del Festiclown a Palestina; està de celebració. Amb L’excusa de L’aniversari de la companyia el SAT! Teatre de Barcelona ofereix a tots aquells que encara no han tingut L’oportunitat de vibrar amb L’Alba Sarraute i els músics que L’acompanyen, o aquells que vulguin repetir, les seves dues propostes més importants i interessants de clown i cabaret, poesia en viu.

D’una banda, i a partir del 16 de desembre i durant els dies de Nadal, es podrà veure ?Mirant a Yukali?. Premi del públic a FiraTàrrega 2009 i Premi del Jurat al Festival de Pallasses D’Andorra 2009, aquest espectacle  ha estat enguany a Bolívia i a Equador on ha visitat la selva en la qual s’inspira. Poesia, arcadia, simbolisme, intensitat… Una creació contemporània imperdible.

De L’altra, del 6 al 15 de gener, torna al SAT! ?Soy la otra (La Diva)?, espectacle que compta amb la direcció escènica de Blai Mateu i que ha estat coproduït pel Festival Internacional de Pallassos de Cornellà. Una joia sorprenent i única que mostra el cantó ocult de la fama i narra el declivi artístic, psicològic i vital D’una cantant de cabaret.

El dia 14 de gener, amb motiu de L’aniversari de la companyia, es farà una funció especial de Cabaret Ambulant, la nova proposta work-in-progress de la companyia.

A més a més, hi haurà una exposició permanent amb elements de la companyia al Hall del SAT! durant totes les seves funcions.
Etiquetes: