La companyia de clown contemporani PereHosta porta a La Seca el seu espectacle 'Pàjaru'

PereHosta es caracteritza per fer humor de l’absurd de la nostra quotidianitat

Pàjaru arriba a la sala Joan Brossa el 14 de gener per crear sinèrgies entre l’ocell i el clown, per descobrir un personatge desubicat però proper, que es riu del nostre dia a dia accelerat i que atraparà al públic amb delicats rituals de seducció animal. L’espectacle estarà en cartell fins l’1 de febrer dirigit per Manel Trias, amb dramatúrgia de Jordi Palet i amb el suport audiovisual d’Isaki Lacuesta. La companyia Perehosta té una llarga trajectòria en la recerca del pallasso quotidià.

El pàjaru prepara el terreny, esmola el bec, adoba l’instant i no amaga el cap sota l’ala. O sí. Sigui com sigui, emprèn el vol decidit a mostrar-se desplomat davant vostre i exhibir les seves extraordinàries habilitats i coneixements sobre el meravellós món de l’ornitologia. Un món fet a mida, tot s’ha de dir, on els ocells de dins el seu cap planegen estratagemes impossibles, per tal que ell, el pàjaru, pugui fer volar coloms.

Pere Hosta (Tal com sóc, Out, Postal Express), que es troba permanentment immers en el procés de recerca del pallasso quotidià, s’envolta en aquest peculiar espectacle d’un equip extraordinari, formant un tàndem artístic inèdit amb el cineasta gironí Isaki Lacuesta, i amb Manel Trias (Zotal Teatre) a la direcció.