La Companyia ?Les 7 doigts de la main? torna a Barcelona després del seu èxit en el festival Grec 2008

El teatre, el dibuix i la dansa contemporània conviuen en L'espectacle ?Traces' amb elements quotidians i icones de la cultura urbana

Després del seu rotund èxit de públic i crítica el passat estiu al Festival Grec de Barcelona i directament des de Londres, la companyia ?Les 7 doigts de la main? torna a Catalunya amb una proposta única. Els cinc artistes del muntatge, Antoine Auger, Antoine Carabinier-Lépine, Nael Jammal, Geneviève Morin i Philip Rosenberg, estaran acompanyats per les dues coreògrafes de ?Traces’, Shanna Carroll i Gypsy Snider, ambdues fundadores de ?Les 7 doigts de la main?.

A ?Traces’ L’acrobàcia aèria, el teatre, el dibuix i la dansa contemporània conviuen amb elements i icones de la cultura urbana. Aquest espectacle, que va veure la llum el 2006 i ha girat durant dos anys pels escenaris de tot el món – Canadà, Corea, França o Anglaterra, entre D’altres països -, es podrà veure al Teatre Tívoli de Barcelona fins el 17 de maig.

?Les 7 doigts de la main? torna amb un repartiment nou per prendre el pols a la ciutat i consolidar L’èxit que va tenir al seu pas pel Festival Grec de Barcelona fa menys D’un any, el públic va acomiadar llavors a Héloïse Bourgeois, Francisco Cruz, Raphael Cruz, Brad Herderson i Will Underwood amb una llarga ovació al Mercat de les Flors. Si la bona acollida es confirma, la temporada al Teatre Tívoli – emmarcada en la gira europea de L’espectacle – podria ser el principi D’una estratègia a llarg termini que permeti a la companyia presentar a Barcelona les seves altres dues propostes, ara en gira internacional simultània.