La companyia portuguesa Circolando porta el seu projecte “Horas” al Sismògraf

L’espectacle s’integrarà dins de la programació del Festival Sismògraf, que se celebrarà del 24 al 26 d’abril

Circolando és una companyia de Porto que acumula una llarga experiència dalt dels escenaris des de 1999. Les seves obres es caracteritzen per proposar un teatre visual, en què es creuen diverses disciplines com la dansa, la música, el circ o el vídeo. Els seus projectes estan pensats per despertar tots els sentits a través d’una dramatúrgia resultant de la constant investigació i experimentació. 

Horas és un viatge performance pels territoris de la foscor i de la llum, basat en la interacció de tres disciplines, dansa, vídeo i cant gregorià, que treballen per separat i també en comunió.

Es tracta d’un projecte que parteix dels contrastos: medieval-contemporani, religiós-agnòstic, harmònic-dissonant, i es converteix en un diàleg entre dos móns que són radicalment oposats i alhora estranyament paral·lels. El punt de partida és el silenci dels monestirs medievals i serveix per oferir respostes a l’enrenou interior, en una immersió en la imatgeria medieval sense perdre el contacte amb les lluites de la contemporaneïtat.

L’espectacle Horas es podrà veure el dissabte 25 d’abril, a les 20:30 h. al Teatre Principal d’Olot.