La Dharma anuncia alguns dels noms de la celebració del concert dels 50 anys de trajectòria

Albert Pla, Balkan Paradise Orchestra, Celtas Cortos, Els Catarres, Gemma Humet, Maria del Mar Bonet, Quimi Portet i The Tyets són alguns dels artistes

Redacció.- La Companyia Elèctrica Dharma està preparant la celebració dels seus 50 anys de trajectòria en actiu als escenaris. Tal i com van fer pels seus 20 anys. La Dharma torna al Palau Sant Jordi acompanyats de destacats artistes que col·laboraran amb ells per oferir un espectacle únic i molt especial.

Aquests són només alguns del noms que el pròxim 22 d’abril pujaran junts a l’escenari del Palau Sant Jordi, però se n’afegiran més fins a completar un cartell representatiu de les 5 dècades que compleix la banda. Des d’artistes coetanis als seus inicis com Maria del Mar Bonet fins als contemporanis The Tyets, sumant noms amb qui han compartit èpoques, projecció i espais on L’Elèctrica Dharma ha deixat petjada com Quimi Portet, Celtas Cortos, Albert Pla, Els Catarres, Gemma Humet o Balkan Paradise Orchestra.

No hi faltarà la participació destacada de cultura popular amb qui la banda ha tingut sempre una gran simbiosi a través de la música.

Les entrades es poden adquirir a la web del grup: www.companyiaelectricadharma.cat

L’any Dharma

El concert s’emmarca en l’any Dharma que inclou la publicació de dos llibres, un disc amb cançons inèdites i un documental sobre la banda. El passat mes de juny la Companyia Elèctrica Dharma va rebre la Creu de Sant Jordi “Per haver esdevingut una de les bandes més representatives de la història de la música en català, després de 50 anys de vida. Les seves cançons han sabut sintetitzar els anhels col·lectius del país fins al punt d’esdevenir veritables himnes intergeneracionals que han passat a formar part de la memòria col·lectiva com La presó del rei de França, Inana, La Gent vol viure en Pau, Resistir és vèncer o Flamarada.

El grup ha realitzat gires internacionals pels Estats Units, Rock in Rio Brasil, Memphis o Sud-àfrica, gires per Europa des de Hongria, Croàcia, Eslovènia, Polònia, Països Baixos, Portugal o Suècia i gires per tot l’estat Espanyol.