La diada dels escriptors

Òmnium Cultural organitza una jornada participativa amb els vianants

Òmnium treu per primera vegada els seus autors al carrer amb la signatura de llibres a la Rambla de Catalunya de Barcelona. Hi seran presents Baltasar Porcel, Lluís -Anton Baulenas, Montserrat Abelló, Víctor Alexandre, entre D’altres
Com cada any, el dia 23 D’abril Òmnium surt al carrer per oferir un espai D’informació al soci i donar a conèixer la seva activitat. Enguany, però, vol difondre la cultura i literatura catalanes i ho farà amb una parada participativa, animant els vianants amb diversos jocs. A més, serà possible trobar-hi, entre molts altres, els autors de la darrera edició de la Nit de Santa Llúcia: Sant Jordi, Mercè Rodoreda i Carles Riba.

Per tancar la jornada Òmnium Cultural, juntament amb Via Fora! han organitzat per aquesta nit un concert de Cesc Freixas al Centre Artesà Tradicionarius.

Òmnium Cultural i Televisió de Catalunya van donar el tret de sortida a la diada de Sant Jordi ahir a la nit. La sala Luz de Gas es va convertir en el plató del programa Ànima, que es va poder seguir en directe al Canal 33. Òmnium hi va reunir les plomes més representatives de la nostra literatura i altres personalitats del món de la cultura catalana i la societat civil.