La diversitat cultural centra la segona edició del Dia del Visitant del Museu D’Art de Girona

Jornada de portes obertes, propostes musicals i activitats per a tots els públics

Taller de pintura, fang i figures de paper
Taller de joies africanes, a càrrec de les senegaleses Ramata Ba i Kadidiatou Niang
Taller de Henna, a càrrec de les sahrauís Meriem Mohamed Embarek i Jadiyetu Mohamed Embarec
Escoltem i pintem contes africans, a càrrec de Sessi Sitjà, narradora
Taller de Manga, a càrrec de Luis Moreno, guanyador del IV concurs Manga de Norma Editorial amb la seva obra Baba

Giravoltant arreu del món

Els visitants podran dansar i fer un viatge arreu del món a través de L’art de diferents cultures, el moviment del seu cos i al ritme de la música. A càrrec de la ballarina Mamen Garde.

Dolç de solstici

A mitja tarda, gràcies a la col·laboració de la fleca Casamoner, es podrà assaborir un tast de típiques coques de sant Joan. Casamoner es distingeix per L’utilització de cereals biològics, sense modificacions genètiques en el seus productes.

Acords en concert

Al migdia hi haurà L’actuació de L’Orchestra Fireluche. Grup que compon temes a partir de joguines i estris domèstics que, juntament amb L’ús D’instruments poc convencionals i d’arreu del món, els han dotat d’una sonoritat i capacitat evocadora molt personals en els seus directes.

A la nit, el grup The Basement clourà la jornada. El seu projecte musical se centra en el soul, música afroamericana, recuperant i versionant clàssics i D’altres temes no tan coneguts D’aquest gènere.


El Dia del Visitant és una celebració. Com a festa, és un espai D’una gran capacitat socialitzadora però també és un escenari altament educatiu. En la programació del Dia del Visitant el Museu D’Art de Girona vol continuar mantenint L’estatus de centre de coneixement i D’aprenentatge però atorgant el paper protagonista al públic en un ambient festiu que afavoreix la curiositat i L’exploració per aprendre, imaginar i crear.

Etiquetes:
, ,