La ex guitarrista de Sangtraït, Lupe Villar, edita un treball de clàssics del rock dur en català

El nou treball discogràfic ?Kcor de Rock? ja està a la venda

Després de més de dues dècades amb Sangtraït, la que va ser la seva emblemàtica guitarra, Lupe Villar, ha donat forma al seu primer disc en solitari.
Són anys de treballar sota la bandera del millor rock, dels millors discos, de les millors influències i Lupe Villar, en un homenatge absolutament sincer, fa un recorregut per la història del rock potent des dels inicis fins l´actualitat i ens ofereix 13 fabuloses versions. Aquest treball ha estat dirigit i coordinat per la mateixa Lupe, a més D’aportar-hi la força de la seva guitarra.
Aquest disc, que rep el nom de Kcor de Rock (Picap 2008), ha comptat amb la col·laboració d´una jove banda del país successora dels millors Sangtraït, Dragonslayer – que per aquest projecte apareixen sota el pseudònim de XII.AMC. A part podem trobar inestimables aportacions de músics tan emblemàtics com Papa Juls (Sangtraït), Martín Rodríguez (Sangtraït), Joanjo Bosk (Aspid) o Víctor Estévez (Operación Triunfo) i arranjaments del mestre Jordi Armengol.
A Kcor de Rock (Picap 2008) trobarem versions tant de clàssics del Rock Dur -Iron Maiden, Van Halen, AC/DC, Metallica, Deep Purple, Queen, Whitesnake o Black Sabbath- com D’icones musicals més contemporànies, cas de Avenged Sevenfold, Linkin Park o Rammstein. Una ampla varietat D’estils dins del rock dur, que Lupe ha agrupat en un mateix concepte sonor.
Com a single de presentació el tall nº 3 una versió dels millors Van Halen i que rep per nom No puc deixar d´estimar-te. Una versió que agrupa els principals elements d´ aquest disc, força, solvència, credibilitat i contundència.

Etiquetes: