"La extraña pareja", La Perla 29 i "Fedra" en els abonaments 2015 dels Teatres de Valls

La venda de l'abonament per a la nova temporada 2015 es podrà fer a partir d'avui 16 de desembre

Des d’avui, dimarts 16 de desembre, els Teatres de Valls han programat la venda de l’abonament per a la nova temporada 2015 per oferir-lo com un regal del Nadal i Reis.

Els escenaris vallencs acolliran el primer semestre de 2015 tres espectacles en l’abonament. Un clàssic de la comèdia ‘La extraña pareja’, el muntatge de La Perla 29 vencedor als recents Premis Butaca de l’espectador ‘L’orfe del clan dels Zhao’,  i la nova producció del Teatre Romea de Barcelona ‘Fedra’, amb un repartiment estel·lar. Els abonaments es poden adquirir des de les 12 h del migdia d’avui, a la taquilla del Teatre Principal. El preu de l’abonament és de 36 € amb el carnet cultural de Valls i 40 € a preu normal.

L’abonament inclou un excel·lent cartell d’actors i actrius. Emma Vilarasau, Mercè Sampietro, Lluís Marco, Joan Pera, Antonio Dechent,  Lluís Soler i Jordi Banacolocha encapçalen el programa configurat pels espectacles ‘La extraña pareja’ (dissabte 21 de febrer), ‘L’orfe del clan dels Zhao’ (dissabte 7 de març) i ‘Fedra’ (dissabte 23 de maig), tots a les 21 h a l’escenari del Centre Cultural. Les direccions aniran respectivament a càrrec d’Àngel Alonso, Oriol Broggi i Sergi Belbel, i les produccions de Focus, La Perla 29 i el Teatre Romea de Barcelona.
 
Etiquetes:
, ,