La FiM Vila-seca 2013 tanca graella

Ramón Rodríguez & Maria Rodés & Martí Sales, Orchestra Fireluche, Bullitt, Furguson, Eloi el Bon Noi, Guillem Roma & Camping Band Orchestra, La Colònia, Don Simoncito i Teletufi, Ensemble Pelegrí, Lady Gypsy, Derrumband, Ítaca Band i la Banda Forània tanquen el cartell de la 14a Fira de Música al Carrer de Vila-seca

El cartell de la fira de música emergent completa la seva graella i aplega gairebé quaranta bandes que ompliran els escenaris de Vila-seca els propers 3 i 4 de maig. Entre aquestes darreres confirmacions trobem la nova formació de Ramón Rodríguez, Maria Rodés i Martí Sales, tres músics fonamentals de l’escena catalana actual, el nou treball discogràfic de l’Orchestra Fireluche. També destaquen d’altres propostes més alternatives com Bullitt, banda a cavall entre el pop i el punk o Furguson, banda que ha girat internacionalment i mostrarà la seva proposta de post-hardcore fosc.
En l’apartat de la cançó d’autor, trobem el pop-folk irreverent d’Eloi el Bon Noi i les brillants cançons de Guillem Roma & Camping Band Orchestra.
Les músiques del món  i la fusió també tindran especial protagonisme gràcies a la fusió swing balcànic dels reusencs La Colònia, a la barreja latin-ska d’Ítaca Band i al multicultural viatge que ens oferirà Ensemble Pelegrí, a través del programa Diversons de l’Obra Social La Caixa. De la mà de FORCAT (Foment de la Rumba Catalana), també passaran per Vila-seca dues imponents propostes de rumba: l’energia infinita de Lady Gypsy i l’homenatge més clàssic al gènere de Derrumband.
El públic també es podrà sorprendre amb la fanfàrria teatral de Banda Forània i l’estrena de l’original espectacle infantil de Don Simoncito i Teletufi – creat per la banda Don Simón i Telefunken-.
Tots aquests nous artistes que s’afegeixen a la FiM contribueixen a obrir el ventall estilístic per tal d’abastir les necessitats diversificades del mercat musical emergent. Aquesta programació respon, segons paraules del director artístic, Kike Bela, “a la voluntat de proposar un arriscat i diversificat ventall de grups i bandes que representi les darreres tendències creatives del mercat”. Així, l’apassionat de la música, trobarà a Vila-seca el primer cap de setmana de maig, l’epicentre de la creació musical més innovadora i diversa.
En breu, també es comunicaran les bandes i les discogràfiques convidades a la segona edició de TANTRUM#2, mostra de noves discogràfiques alternatives catalanes.
La FiM Vila-seca també comptarà amb l’actuació dels artistes anteriorment confirmats: Josele Santiago & Very Pomelo, Egon Soda, Nothing Places, El Petit de Cal Eril, Extraperlo, Puntí, Univers, José Domingo, PacoSan, Tiger Menja Zebra, Empty Cage, Salvaje Montoya, Tejero, Sexy Bicycle,  Sea & Sun, De Mortimers Gang Live Karaoke Band, Núria Graham, Miquel Serra, Aziza Brahim, 9son, La Màlaga,  Satèl·lit i Zebrass Marching Band.