La FiM Vila-seca 2014 obre la convocatòria de grups musicals

La Fira de Música al Carrer de Vila-seca engega la convocatòria artística per a grups i bandes que desitgin participar a la 15a fira de música emergent els propers 16, 17 i 18 de maig de 2014

La convocatòria és oberta i gratuïta i s’adreça a músics i bandes que tinguin un projecte musical professional o en vies de professionalització i vulguin donar-se a conèixer entre els diferents professionals del sector a la FiM Vila-seca.
L’objectiu artístic de la FiM Vila-seca és proposar un valent i diversificat ventall de grups i bandes que representi les darreres tendències creatives del mercat català i la seva emergència. Segons Kike Bela, director artístic de la Fira, “del que recollim seleccionarem el que pensem que pot tenir una projecció real i interès per circuit musical català actual i el seu públic”.
La Fira de Música al Carrer de Vila-seca, que celebrarà al 2014 la 15a edició, tornarà ser la pedrera de la música emergent, fent d’aquesta població tarragonina el veritable epicentre musical del país durant un cap de setmana. Pels escenaris de Vila-seca és on s’han donat a conèixer grups com Manel, La Pegatina, The Mamzelles, Els Amics de les Arts o Za!. Com a fira professional, la FiM Vila-seca presentarà un variat conjunt de propostes, estils i formats, per afavorir la contractació i inserció de les bandes en el circuit professional musical.
A l’edició 2013 s’hi van inscriure més de 800 propostes musicals, de les quals es van programar una quarantena, fent de la FiM Vila-seca, l’aparador del panorama musical novell català. Per copsar l’emergència creativa i l’avantguarda musical del país, més de 280 professionals i 24.00 persones es van apropar a la FiM 2013.
Les inscripcions musicals a la Fira de Música al Carrer de Vila-seca 2014 es fan via web a www.firacarrer.cat i es tancaran el 20 de desembre. Els primers confirmats a la fira de música emergent es donaran a conèixer a finals de febrer.