La FiM Vila-seca ha celebrat amb èxit el seu 15è aniversari amb més de 25.000 persones en la seva edició més ambiciosa

Quaranta-tres grups en vuit espais de programació han fet vibrar la Fira de Música al Carrer de Vila-seca, aprofundint el seu esperit de innovació i descoberta musical

La fira professional de música emergent ha incrementat la inscripció a 320 professionals del sector musical i prop de 25000 persones han fet de Vila-seca l’epicentre de l’emergència musical del país en dues jornades de celebració de la música als carrers de Vila-seca, en el que el bon temps i bon ambient han estat excepcionals.

La FiM ha volgut reproduïr en la seva programació el més ampli ventall d’estils musicals, fent un homenatge a la diversitat estilística de totes les edicions anteriors. Més que mai, destaca el fet que moltes de les formacions presentades ho han fet en primícia o quasi, com és el cas de Falciots Ninja, Extraño Weys, Pantaleó o Desert, i en el que es confirma l’interés del públic, sector professional i mitjans, per aquells nous talents que busquen arribar al públic prenent com a base la originalitat i l’afany de comunicació.

Izah, Xenia Rubinos, Flamingo Tours, El Último Vecino, Pau Riba & Pascal Comelade, Canteca de Macao o Joan Colomo & La Radioformula han estat algunes de les propostes més destacades de la 15ª Fira de Música al Carrer, que amb la resta de gairebé 40 formacions d’estil divers han emocionat a un públic amb ganes de viure intensament la música i de descobrir els millors nous talents de l’escena catalana.

Durant dos dies, Vila-seca ha tornat a ser l’epicentre musical del país, en una edició més innovadora que mai, complint així el seu objectiu de mostrar l’avantguarda i els nous valors musicals que ompliran les programacions del 2014.

L’àrea professional de la fira, FiMPRO, ha crescut en número de professionals -superant la xifra rècord de 300 inscrits-, enfortint-se d’aquesta manera el volum de negoci i sinergies entre programadors, mànagers, grups i agències participants. L’àrea profesional de la FiM ha desenvolupat també un intens programa de presentacions, sessions formatives i debats per als professionals inscrits.

Un cop tancada la quinzena edició de la FiM, l’aparador de la música emergent a Catalunya, resta esperar ara a veure la bona collita que obtindran les bandes participants un cop plantada la seva llavor a Vila-seca.