La FIM Vila-seca programa 37 propostes musicals

Enguany la FiM aspira a convocar fins a 350 professionals del sector musical

Redacció.- La FiM, fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca, encara una nova edició durant els dies 6, 7 i 8 de maig de 2022 amb la voluntat de recuperar la presencialitat i el directe i de consolidar-se com un mercat dedicat a la música emergent i als espectacles per a tots els públics.

La FiM va tornar renovada el 2021 amb la vocació de recuperar el seu espai com a aparador de la música emergent i amb la voluntat d’acollir i promoure la creació en l’àmbit de la música familiar i per a tots els públics.

Alba Morena, Angeladorrrm, Ariox i Galgo Lento, Clara Gispert, Dan Peralbo, Doble & Hug Sound ft. Basement Band, Gáldrick, Grabu, Habla de mí en presente, Joan Claver Trio, Joana Dark, Km.0, Maio, Maria Hein, Maria Jaume, Pol Bordas, Raquel Herreros, Raquel Lúa, River Omelet, Sofía Gabanna, TWIN, Whale Trip i Xicu, conformen la programació de música emergent de l’edició 2022.

Les propostes per a tots els públics de Cascai Teatre i Girona Jazz Project, Cia Com Sona, Creixendo, De_paper, December Quintet, Ginestà, La Curiosa , La Tresca i la Verdesca, Lali Begood, Orchestra Fireluche, Orthemis Orchestra, The Tyets, Ual·la!  i Veus – Cor Infantil Amics de la Unió, completen la programació artística que suma fins a 37 bandes i companyies.

El Castell de Vila-seca tornarà a ser l’epicentre de la FiM, acollint gran part de l’activitat musical i professional. A banda d’aquest emplaçament patrimonial únic de la ciutat, també es podran veure i escoltar les diferents propostes artístiques a altres espais i equipaments, com ara el Parc de la Formiga, l’Auditori Josep Carreras, la sala Alcalde Josep Malapeira i el teatre El Centru. Com a novetat, enguany s’estrena un espai singular, el Magatzem Cal Perera, el darrer magatzem i trencadora d’avellanes en actiu de Vila-seca. Hi haurà un total de set escenaris pels quals desfilaran totes les propostes artístiques escollides per a aquesta edició.

Enguany la FiM aspira a convocar fins a 350 professionals del sector musical. Però també al públic amant de la descoberta musical i a qui vulgui gaudir de la cultura en família. La programació està pensada artísticament i adaptada tècnicament perquè els públics menuts i els grans puguin compartir l’experiència.