La Fira de Música al Carrer de Vila-seca tanca amb més de 22.000 assistents i 130 programadors musicals inscrits

L'actuació D'Angelina i Els Moderns posa el punt i final a la onzena edició de la mostra

En aquesta edició de la Fira s’han inscrit més de 130 programadors i s’han programat 49 propostes musicals (dues d’elles varen ser del concert de presentació de Tarragona amb Mazoni i Espadamaceta). En un inici es varen comptar amb més de 500 propostes inscrites, i la xifra va augmentant any rere any. A nivell d’assitència de públic, tot i la pluja del divendres i el diumenge, es van presentar més de 22.000 persones per a veure la programació de talents emergents i noves propostes musicals que proposava la FiM.

Les actuacions més destacades de la FiM com a talent emergent i/o noves propostes musicals són moltes. Entre elles espodria descatar la inauguració amb el concert de Raynald Colom Quartet, el Hip-Hop Groove i Funky de At versaris + Asstrio; el hardcore de Za!; Sanjosex; el ritme afrobeat de Moya Kalongo; el descobriment de nous cantautors D’indie-pop com Joan Colomo, Maria Rodés, Marina Gallardo o Paula Sendim; els itinerants Percupads i Residual Gurus; els grups de pop-indie Arthur Caravan, Le cirke o Ix! i la rumba de Los Barrankillos, Los Impagaos i Costo Rico, entre altres propostes.

A causa de la pluja es van cancel·lar els concerts de Deblassis i Sol i Serena. El diumenge, els grups Yuntalamandra i Paula Sendim van haver de reubicar els seus concerts en altres espais.

Aquest any la FiM ha apostat més que mai per les noves tecnologies, facilitant així la informació de tot el que passava al carrer, minut a minut. S?han estat actualitzat les xarxes socials de la FiM, Twitter i Facebook, seguint totes les actuacions, anunciant els canvis i avisant de la programació en directe de la FiM TV. Cal destacar que la FiM TV celebra el seu tercer any en funcionament. Aquesta vegada ha comptat amb més de 10 actuacions en acústic i 6 entrevistes a grups i professionals del sector. El resultat de tot això ha estat un gran èxit i L’organització està molt satisfeta del punt en què la Fira es troba ara mateix i comença ja a preparar la seva 12a edició.

Etiquetes: